Βαλένθια – Σεβίλλη 0-1: «Απόδραση» με γκολάρα Σούσο, ανέβηκε πέμπτη (vids)

Gazzetta team
Βαλένθια – Σεβίλλη 0-1: «Απόδραση» με γκολάρα Σούσο, ανέβηκε πέμπτη (vids)

bet365

Με ένα εξαιρετικό γκολ του Σούσο, λίγο πριν από το φινάλε, η Σεβίλλη «άλωσε» την έδρα της Βαλένθια (1-0) και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της La Liga - «Ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση η Οσασούνα, αλλά έχασε «χρυσή» ευκαιρία για νίκη στην έδρα της Έλτσε (2-2).

Δεν έβγαλε μάτια, αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς. Και αυτό είναι το ζητούμενο σε μια τόσο απαιτητική και περίεργη σεζόν όπως η φετινή, λόγω κορονοϊού. Η Σεβίλλη «απέδρασε» στο φινάλε από το «Μεστάγια» (1-0 την Βαλένθια) και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της La Liga.

Ο Σούσο, με ένα καταπληκτικό σουτ με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Τζάουμε (81') και κρατάει σταθερά ψηλά την ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγι, την ώρα που αυτή του Χάβι Γκράθια βρίσκεται στην 13η θέση, οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πήρε βαθμό, δεν τον χάρηκε η Οσασούνα

Η Οσασούνα πήρε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Έλτσε και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση, αλλά δεν χάρηκε όσο θα ήθελε τον βαθμό. Και αυτό γιατί προηγήθηκε δύο φορές, με 1-0 (10' Ρουμπέν Γκαρθία) και 2-1 (64' Ντάρκο Μπράσανατς), αλλά οι γηπεδούχοι είχαν ισάριθμες απαντήσεις, σε 1-1 (46' Φιδέλ) και στο τελικό 2-2 (78' Γκουίντο Καρίγιο). Συν τοις άλλοις, η ομάδα της Παμπλόνα έχασε για το επόμενο παιχνίδι τον Ίνιγο Πέρεθ, ο οποίος αποβλήθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα