Θέλτα – Γρανάδα 3-1: “Σφαλιάρα” για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Θέλτα – Γρανάδα 3-1: “Σφαλιάρα” για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Η Θέλτα πήρε τη δεύτερη νίκη της στη La Liga, υποχρεώνοντας τη Γρανάδα, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον όμιλο, στην τρίτη διαδοχική αποτυχία της.

Μία νίκη μετρούσε και αυτή ήταν στις 19 Αυγούστου. Η Θέλτα είχε χείριστο σερί και επιτέλους για τους οπαδούς της κατάφερε να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα, επικρατώντας 3-1 της Γρανάδα. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League, δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Ιάγο Ασπας, ο οποίος όργωσε το γήπεδο και οδήγησε τους Γκαγιέγος στην τόσο αναγκαία επιτυχία.

Η Γρανάδα πάντως προηγήθηκε με τον Λουίς Σουάρες (25'), αλλά η Θέλτα ισοφάρισε άμεσα (27' Νολίτο). Κυριάρχησε, μα χρειάστηκε να φτάσει λίγο πριν το τέλος, για να βρει τα γκολ της νίκης (81' Μπαέθα, 85' Μπελτράν) και να φύγει από την ουρά της βαθμολογίας. Για τη Γρανάδα που περνάει ντεφορμάρισμα, ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα στη La Liga.

Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Φουλκιέ (76' Κίνι), Χ. Σάντσεθ, Βαγιέχο (82' Σόρο), Ντουάρτε, Νέβα, Μιγιά, Ερέρα (60' Γκοναλόν), Ματσίς, Χόρχε Μολίνα (46' Πουέρτας), Λουίς Σουάρες (60' Σολδάδο).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα