Ο Μοράτα θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Χετάφε αλλά η Λεγανές ετοίμασε ήδη τη φανέλα του (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Ο Μοράτα θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Χετάφε αλλά η Λεγανές ετοίμασε ήδη τη φανέλα του (pic & vid)

bet365

Ο Άλβαρο Μοράτα πρόσφατα δήλωσε πως επιθυμία του είναι πως όταν φτάσει η στιγμή να κλείσει την καριέρα του, θέλει να επιστρέψει στη χώρα του και να φορέσει τη φανέλα της Χετάφε.

Με την άφιξή του στην Γιουβέντους, έχει βρει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό. Ενδεικτικό το γεγονός ότι στα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει με τους «μπιανκονέρι» έχει σκοράρει έξι τέρματα, μοιράζοντας παράλληλα και δύο ασίστ.

Ο 27χρονος Ισπανός στράικερ παραχωρήθηκε ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης για την τρέχουσα σεζόν έναντι 10 εκατ. ευρώ, με οψιόν αγοράς στα 45 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ο Άλβαρο Μοράτα δεν διστάζει από τώρα να εκφράσει την επιθυμία του για να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Χετάφε.

«Αν σου πω την αλήθεια, θα ήθελα η τελευταία φανέλα που θα φορέσω να είναι αυτή της Χετάφε. Εχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο και με τους ανθρώπους της ομάδας. Οφείλω πολλά σε αυτούς», τόνισε πρόσφατα σε Μέσο της Ισπανίας.

Ακούγοντας όμως τις δηλώσεις του Μοράτα, η Λεγανές αποφάσισε να μπει κι αυτή στο παιχνίδι και να διεκδικήσει την υπογραφή του έμπειρου επιθετικού, όταν φτάσει εκείνη η ώρα, τυπώνοντας ήδη μια φανέλα με το... μισό επίθετο του σε αυτή.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα