Έκρηξη Κοντογκμπιά κατά του προέδρου της Βαλένθια: «Με εξαπάτησες»! (pic)

Gazzetta team
Έκρηξη Κοντογκμπιά κατά του προέδρου της Βαλένθια: «Με εξαπάτησες»! (pic)

bet365

Ολομέτωπη επίθεση του Ζοφρουά Κοντογκμπιά κατά του προέδρου της Βαλένθια, Ανίλ Μούρτι, τον οποίο κατηγορεί (πιθανότατα) επειδή δεν τον άφησε να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ως «αντί – Τόμας Παρτέι» - Θα του επιβληθεί βαριά «καμπάνα».

Καζάνι που βράζει εξακολουθεί να είναι η Βαλένθια, παρ' ότι ο προπονητής Χάβι Γκράθια έκανε πίσω στις σκέψεις περί παραίτησης και, προς το παρόν τουλάχιστον, παραμένει στις Νυχτερίδες.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ζοφρουά Κοντογκμπιά, ο οποίος ήθελε να φύγει, όπως έκαναν Σέρχιο Παρέχο, Φρανσίς Κοκλέν, Φεράν Τόρες και Ροδρίγο, αλλά ο σύλλογος δεν τον άφησε, παρ' ότι τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, η Ατλέτικο Μαδρίτης τον προσέγγισε για να τον αποκτήσει ως «αντί – Τόμας Παρτέι».

«Αφού κατέστρεψες ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, έπρεπε να εξαπατήσεις τον προπονητή σου και στο τέλος εμένα. Σε ευχαριστώ Ανίλ Μούρτι» ήταν η πολύ σκληρή επίθεση - μέσω Instagram – του Γάλλου μέσου στον πρόεδρο Ανίλ Μούρτι, χωρίς να διευκρινίζει την «εξαπάτηση», αν και πιθανότατα αναφέρεται στην... μη μεταγραφή του στους Ροχιμπλάνκος του Ντιέγο Σιμεόνε.

Όλο το καλοκαίρι η Βαλένθια πρόσφερε τον Κοντογκμπιά δεξιά και αριστερά, αλλά στο τέλος των μεταγραφών ζητούσε την καταβολή της ρήτρας αποδέσμευσης για να τον παραχωρήσει. Παρ' ότι αυτή έπεσε από τα 80 στα τριάντα εκατομμύρια ευρώ, η Ατλέτικο δεν μπορούσε να τα δώσει, λόγο των περιορισμών του σάλαρι καπ στην La Liga.

Η διαδικτυακή επίθεση, βεβαίως, δεν θα μείνει ατιμώρητη, αν και η Βαλένθια θέλει όσο είναι εφικτό να κρατήσει ισορροπίες και να μην χάσει τον παίκτη για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού είναι και από τους λίγους αξιόλογους που έχουν απομείνει στα πέριξ του «Μεστάγια»...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα