Όσκαρ Γκαρθία: Ανανέωσε με την Θέλτα έως το 2022

Gazzetta team
Όσκαρ Γκαρθία: Ανανέωσε με την Θέλτα έως το 2022

bet365

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Θέλτα για δύο χρόνια, παρ' ότι η ομάδα του Βίγκο δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της στην La Liga.

Η απόφαση για την διετή ανανέωση του συμβολαίου του Όσκαρ Γκαρθία με την Θέλτα ήταν ειλημμένη εδώ και ημέρες, αλλά υπογράφτηκε και επίσημα την Παρασκευή (26/6).

Παρ' ότι η ομάδα του Βίγκο δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην La Liga, αν και βρίσκεται πολύ κοντά στο να τα καταφέρει, η διοίκηση της Θέλτα εκτίμησε την δουλειά του Καταλανού άλλοτε τεχνικού του Ολυμπιακού και του έδωσε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Όσκαρ ανέλαβε την Θέλτα την 13η αγωνιστική, διαδεχόμενος τον Φραν Εσκριβά. Η ομάδα άργησε να πάρει... μπρος, αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει μαζέψει εφτά βαθμούς (δύο νίκες – μια ισοπαλία), με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού, εφτά αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος.

Στο πλευρό του, ο 47χρονος Όσκαρ έχει ως βοηθό προπονητή τον κατά τέσσερα χρόνια μικρότερο αδελφό του, Ρουτζέ, με τους δύο να έχουν κοινή θητεία ως ποδοσφαιριστές στην Μπαρτσελόνα και την Εσπανιόλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα