Μπέτις και Σεβίλλη προτρέπουν τους φιλάθλους να δουν το ντέρμπι από τα σπίτια τους

Κώστας Τόπας
Μπέτις και Σεβίλλη προτρέπουν τους φιλάθλους να δουν το ντέρμπι από τα σπίτια τους

bet365

Η Ρεάλ Μπέτις και η Σεβίλλη ζήτησαν από τους οπαδούς τους να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι το βράδυ της Πέμπτης (11/06) από τα σπίτια τους και να μην συγκεντρωθούν σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Η La Liga επιστρέφει στη δράση με το ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ Μπέτις με τη Σεβίλλη στο γήπεδο Ramon Sanchez-Pizjuan. Στα μεγάλα παιχνίδια, οι οπαδοί των δύο ομάδων συνηθίζουν να μαζεύονται σε διάφορες περιοχές και να «ζεσταίνονται» πριν τη σέντρα.

Ωστόσο, όλοι οι αγώνες στην Ισπανία θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω των μέτρων κοινωνικής απόστασης που ισχύουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Γι' αυτό και οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν ζητήσει από τους οπαδούς τους να δείξουν κατανόηση και να παρακολουθήσουν το ματς από τα σπίτια τους, κρεμώντας σημαίες και κασκόλ από τα μπαλκόνια τους.

«Την Πέμπτη μένουμε σπίτι, δεν πάμε στο ξενοδοχείο της ομάδας για να χειροκροτήσουμε τους παίκτες. Ας αποφύγουμε τα πλήθη», έγραψε η Μπέτις στα Social media.

Από την άλλη η Σεβίλλη, με τον πρόεδρο Χοσέ Κάστρο είπε: «Η πιο... ποδοσφαιρική πόλη της Ισπανίας πρέπει να ανταποκριθεί της πρόκλησης. Αυτή είναι να αποφύγουμε τις συγκεντρώσεις, είναι κάτι που μας ανησυχεί».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα