Ο Κεϊτά Μπαλντέ νοίκιασε κτίριο για τη διαμονή 90 άστεγων εργατών στην Ισπανία

Gazzetta team
Ο Κεϊτά Μπαλντέ νοίκιασε κτίριο για τη διαμονή 90 άστεγων εργατών στην Ισπανία

bet365

Μεγάλο χειροκρότημα αξίζει η κίνηση του Κεϊτά Μπαλντέ, ο οποίος νοίκιασε ολόκληρη πολυκατοικία στην ισπανική πόλη της Λέιδα για να φιλοξενηθούν 90 άστεγοι εργάτες.

Τα λόγια στερεύουν μπροστά στην πράξη του Κεϊτά Μπαλντέ, ο οποίος προχώρησε σε μια απίθανη κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Σενεγαλέζος εξτρέμ της Μονακό πλήρωσε για να νοικιάσει ένα τεράστιο οίκημα στην πόλη Λέιδα της Ισπανίας, ώστε να βρουν στέγη 90 προσωρινοί εργάτες που ζούσαν στους δρόμους το προηγούμενο διάστημα.

Γεννημένος στην Τζιρόνα, ο Μπαλντέ θέλησε να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, οι περισσότεροι εκ των οποίων μετανάστες από τη Σενεγάλη όπως και οι γονείς του κι αν και ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη η αγαθοεργία του, αναγκάστηκε να κάνει γνωστό το όνομά του λόγω της γραφειοκρατίας που επικρατεί στα θέματα ιδιοκτησίας στη χώρα.

Μάλιστα, δήλωσε ότι επόμενος στόχος του είναι να αποκτήσει ακόμη ένα κτίριο, για να φιλοξενήσει άλλους 110 άστεγους.

«Ήθελα να βοηθήσω τοιυς προσωρινούς εργάτες. Ήταν στον δρόμο, χωρίς φαγητό, χωρίς τίποτα. Δουλεύουν 12 ώρες τη μέρα, δεν σταματούν. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Σενεγαλέζοι και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να διευκολύνω την διαμονή σας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα