Κουρτουά: «Δεν έχω πει ποτέ ότι ο τίτλος θα πρέπει να πάει στη Μπαρτσελόνα ή στη Ρεάλ εάν ακυρωθεί το πρωτάθλημα»

Κώστας Τόπας
Ο Τιμπό Κουρτουά πήρε θέση σχετικά με τις δηλώσεις τις οποίες είχε πραγματοποιήσει λίγες ημέρες νωρίτερα σχετικά με το γεγονός πως δεν θέλει να δοθεί ο τίτλος στη Μπαρτσελόνα στα... χαρτιά.

Ο έμπειρος πορτιέρε της Ρεάλ, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο τηλεοπτικό κανάλι "TVE", φρόντισε να διευκρινίσει τα λόγια που είχε πει για την πιθανή στέψη της Μπαρτσελόνα στα χαρτιά.

«Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτό προήλθε από κακές μεταφράσεις ορισμένων Μέσων. Δεν έχω πει ότι η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ θα πρέπει να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια, εάν ακυρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Αυτό που είπα είναι οτι αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, έχουμε ακόμα 11 αγωνιστικές για να καταφέρουμε εμείς να στεφθούμε πρωταθλητές. Πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε.

Το πρωτάθλημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί. Απομένουν 11 παιχνίδια. Πρέπει να γίνουν. Από την άλλη καταλαβαίνω γιατί η Γαλλία σταμάτησε το πρωτάθλημα. Ηταν ξεκάθαρο καθώς η Παρί ήταν μπροστά με μεγάλη διαφορά. Ακόμα και στην Αγγλία αν διακοπεί θα το καταλάβω. Αρκεί να δοθεί ο τίτλος στη Λίβερπουλ. Εμείς είμαστε στη μέση μίας μάχης με την Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».