Ο Πίτερ Λιμ δώρισε 1 εκατομμύριο ευρώ για την καταπολέμηση του κορονοϊού και ο Κριστιάνο Ρονάλντο του απένειμε τα εύσημα (pic)

Κώστας Τόπας
Ο ιδιοκτήτης της Βαλένθια Πίτερ Λιμ, είναι ένας από τους πλουσιότερους άντρες στον πλανήτη. Η σύνδεσή του με ευεργετικές και βοηθητικές πράξεις ξεχωρίζουν. Ποια όμως η σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο;

Τις τελευταίες ημέρες οι εταιρείες του Πίτερ Λιμ έδωσε 1 εκατομμύριο ευρώ για γεύματα για το προσωπικό των νοσοκομείο της Σιγκαπούρης, οι οποίοι δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα για την καταπολέμηση του Covid-19.

Αυτή η αξιέπαινη κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος με τον Πίτερ Λιμ, συνεχάρη τον ιδιοκτήτη της Βαλένθια. Ο Πορτογάλος άσος με ανάρτηση σου στο twitter έστειλε το εξής μήνυμα: «Μπράβο φίλε μου».

Αυτή δεν είναι η πρώτη μεγάλη δωρεά από τον Πίτερ Λι για την καταπολέμηση των καταστροφικών συνεπειών του κορονοϊού. Όταν ξέσπασε η πανδημία, συνέβαλε σημαντικά στο υλικό για τους γιατρούς και άλλους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας τόσο στη Σιγκαπούρη όσο και στη Βαλένθια.