Σαμπαόλι σε Νασρί: «Έλα στην Σεβίλλη και θα ξενυχτάς όσο θέλεις»!

Σαμπαόλι σε Νασρί: «Έλα στην Σεβίλλη και θα ξενυχτάς όσο θέλεις»!

Gazzetta team
Σαμπαόλι σε Νασρί: «Έλα στην Σεβίλλη και θα ξενυχτάς όσο θέλεις»!

bet365

Ο Σαμίρ Νασρί αποκάλυψε ότι ο Χόρχε Σαμπαόλι, για να τον δελεάσει να πάει στην Σεβίλλη, του έδωσε ελευθέρας για... φουλ πάρτι στην διάρκεια της εβδομάδας.

Την σεζόν 2016-17, ο Σαμίρ Νασρί επιχείρησε (ανεπιτυχώς) να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του, αγωνιζόμενος στην Σεβίλλη ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πλέον ανήκει στην Άντερλεχτ, αλλά είναι φευγάτος και από εκεί, θυμήθηκε την ιδιαίτερη σχέση που είχε αναπτύξει με τον προπονητή της Σεβίλλης, τον Χόρχε Σαμπαόλι.

«Ο Σαμπαόλι με ήθελε τόσο πολύ μου είπε: 'Έλα στην ομάδα μας, μπορείς να πίνεις, να βγαίνεις στα κλαμπ, να κάνεις ό, τι θέλεις και εγώ θα σε καλύψω στον σύλλογο. Το μόνο που σου ζητώ είναι να είσαι καλός στο γήπεδο το Σαββατοκύριακο'» αποκάλυψε ο Νασρί για τον Αργεντινό.

«Αν εγώ ήθελα να δω την οικογένειά μου ένα Σαββατοκύριακο που δεν είχα αγώνα, ο Σαμπαόλι μου έλεγε ότι θα αναλάμβανε να φροντίζει τον σκύλο» συνέχισε ο Νασρί, λέγοντας για την σχέση του με τον άλλοτε ομοσπονδιακό προπονητή της Αργεντινής ότι «ήταν ένας φίλος, όχι ένας προπονητής. Οι ομιλίες του Σαμπαόλι στα αποδυτήρια μου προκαλούσαν ανατριχίλες, παρ' ότι δεν καταλάβαινα ισπανικά!».

Ο Νασρί αναφέρθηκε και στην σκοτεινή υπόθεση με κλινική στο Λος Άντζελες, εξαιτίας της οποίας τιμωρήθηκε με αποκλεισμό για ντόπινγκ. «Αυτό που συνέβη στο Λος Άντζελες διέλυσε την σεζόν μου. Ήταν μια ένεση με βιταμίνες, νόμιμη και με ιατρική συνταγή. Η κλινική έβαλε στο σώμα μου πολύ μεγαλύτερη ποσότητα από το αναμενόμενο. Ήμουν κατεστραμμένος γιατί θα με τιμωρούσαν για δύο χρόνια. Δεν ήθελα να παίξω άλλο μετά από αυτό. Δεν ήθελα πλέον να παίξω ποδόσφαιρο, το σκεφτόμουν όλο το καιρό» συμπλήρωσε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα