#ΜένουμεΣπίτι: Ο Εντέν Αζάρ, έτοιμος για το... MasterChef! (vid)

Gazzetta team
Ο Βέλγος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Εντέν Αζάρ, απόλαυσε (μέσω facetime) την συμμετοχή του στην γαλλική έκδοση του MasterChef, «Όλοι στην κουζίνα».

Πρόσφατα, ο Εντέν Αζάρ παραδέχθηκε ότι έχει αδυναμία στα κουλουράκια και, ίσως με μια μικρή υπερβολή, τον βάφτισαν «χοντρό». Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, επιβεβαίωσε ότι λατρεύει να ασχολείται με την... κουζίνα!

Ο Αζάρ, λοιπόν, απόλαυσε την συμμετοχή του μέσω facetime στην γαλλική έκδοση του MasterChef, «Tous en cuisine» (Όλοι στην κουζίνα), με παρουσιαστή τον διάσημο σεφ Σιρίλ Λινιάκ.

Στην κουζίνα του σπιτιού του στην Μαδρίτη, παρέα με τα παιδιά του, Γιάνις και Λέο, ντυμένοι με τις φανέλες του σε Ρεάλ και Βέλγιο, ο Αζάρ ετοίμασε δύο πιάτα, ταυτόχρονα με τέσσερις Γάλλους τηλεθεατές, οι οποίοι βεβαίως ήταν και αυτοί στα σπίτια τους, ελέω καραντίνας.

«Σιρίλ, εδώ και έναν χρόνο ξεκίνησα να μαγειρεύω και το λατρεύω, ποτέ δεν ένιωσα τόσο ωραία» εξομολογήθηκε ο Αζάρ, ο οποίος με ένα τεράστιο χαμόγελο παραδέχθηκε ότι τα καταφέρνει καλύτερα μέσα στο γήπεδο, ενώ έφτιαχνε αρακά με βινεγκρέ από κάρι και ένα σνίτσελ Cordon Bleu.

Αμφότερα του βγήκαν αρκετά καλά και γευστικά, σε μια τηλεοπτική εμφάνιση που είχε επιπλέον... κέρδος, εκτός δηλαδή από το να δούμε τον Αζάρ ως μάγειρα, αφού έκανε δωρεά κατά του κορονοϊού, όπως αποκάλυψε ο σεφ Σιρίλ Λινιάκ.