Κορονοϊός - Ισπανία: Ετοιμάζονται για επιστροφή στις προπονήσεις

Κώστας Τόπας
Κορονοϊός - Ισπανία: Ετοιμάζονται για επιστροφή στις προπονήσεις

bet365

Η κυβέρνηση της Ισπανίας εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής των ομάδων στις προπονήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να προετοιμαστούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Οι ομάδες της La Liga έχουν ενημερωθεί ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στις προπονήσεις υπό την προϋπόθεση ότι θα ακολουθήσουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μη βάλουν σε κίνδυνο καμία ανθρώπινη ζωή.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνάντηση μεταξύ του Εθνικού Συμβουλίου Αθλητισμού της Ισπανίας (CSD), της Βασιλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ισπανίας (RFEF) και της La Liga.

«Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν με αυστηρά μέτρα και μόνο για όσο χρονικό διάστημα το επιτρέπουν οι συνθήκες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου Αθλητισμού της χώρας.

Μπορεί ωστόσο η ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος να μην έχει οριστεί επίσημα, ωστόσο δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως τον Ιούνιο εκτός απροόπτου θα είναι όλα έτοιμα για την επιστροφή της αγωνιστικής δράσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα