Γιόβιτς – Ρεάλ Μαδρίτης: «Δώρο» στη Νάπολι για να αποκτήσει Ρουίθ

Gazzetta team
Πρόθυμη να χρησιμοποιήσει τον Λούκα Γιόβιτς ως… πολιορκητικό κριό στη Νάπολι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να εξασφαλίσει την απόκτηση του Φαμπιάν Ρουίθ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά από σκάρτο έναν χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη ο Λούκα Γιόβιτς υπολογίζεται ως παίκτης προς… θυσία, προκειμένου η Βασίλισσα να φέρει τα νέα αστέρια της.

Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος απασχόλησε αρνητικά τα media στην περίοδο του κορονοϊού, παρουσιάζεται «φευγάτος» από τους Μαδριλένους και ίσως είναι το κλειδί για την μεταγραφή του Φαμπιάν Ρουίθ από τη Νάπολι.

Η πλευρά της Ρεάλ βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τους μάνατζερ του Ισπανού, ο οποίος δεν σκέφτεται να ανανεώσει και κοστολογείται στα 60 εκατ. από τους Παρτενοπέι.

Έτσι, για να μειώσει το ποσό η Ρεάλ δεν αποκλείεται να προσφέρει ως αντάλλαγμα τον 21χρονο στράικερ και όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η Νάπολι από τη μεριά τηςενδιαφέρεται για την περίπτωση του, από τη στιγμή που όπως φαίνεται θα προχωρήσει στην πώληση του Αρκάντιους Μίλικ το καλοκαίρι.