Ζοζούλια: «Με είπαν φασίστα, ναζί, ρατσιστή, κομμουνιστή. Τώρα θα με πουν πουστ@@@@»!

Ζοζούλια: «Με είπαν φασίστα, ναζί, ρατσιστή, κομμουνιστή. Τώρα θα με πουν πουστ@@@@»!

Gazzetta team
Ζοζούλια: «Με είπαν φασίστα, ναζί, ρατσιστή, κομμουνιστή. Τώρα θα με πουν πουστ@@@@»!

bet365

Ο Ουκρανός επιθετικός, Ρόμαν Ζοζούλια, προκαλεί και πάλι με ομοφοβικές δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της χώρας του.

Στιγματισμένος ως φασίστας και ναζί, ο Ρόμαν Ζοζούλια βίωσε τον Ιανουάριο του 2017 μια πρωτόγνωρη εμπειρία, όταν η μεταγραφή του στην Ράγιο Βαγιεκάνο ακυρώθηκε λόγω αντίδρασης των φιλάθλων.

Ο Ουκρανός επιθετικός, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Αλμπαθέτε, έγινε είδηση και τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο αγώνας στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο διεκόπη οριστικά στην ανάπαυλα, γιατί επί ένα ημίχρονο οι φίλοι της μαδριλένικης ομάδας τον αποκαλούσαν «γαμ@@@ ναζί».

Ο Ζοζούλια, όμως, απασχολεί και πάλι με αφορμή ομοφοβικές δηλώσεις του, στην ιστοσελίδα «Football Hub» της χώρας του. «Όταν άρχισαν όλα, εγώ ήμουν φασίστας. Μετά άρχισαν να κοιτούν το Facebook μου και μετατράπηκα σε ναζί. Πρόσφατα με αποκάλεσαν ρατσιστή και τώρα δεν άκουσα, αλλά μου είπαν ότι με αποκάλεσαν «κομμουνιστή». Ο κόσμος δεν καταλήγει κάπου» σχολίασε αρχικά ο 30χρονος διεθνής φορ, με αφορμή ένα (ειρωνικό, όπως αποδείχθηκε) σύνθημα των φίλων της Ράγιο, οι οποίοι στο σαββατιάτικο (29/02) 1-1 με την Αλμπαθέτε στην έδρα της τελευταίας, φώναξαν «Ζοζούλια σου κάναμε πλάκα, ο Ζούλια είναι κομμουνιστής».

Ο Ζοζούλια, όμως, δεν έμεινε στο παραπάνω σχόλιο. «Σύντομα θα πουν ότι είμαι maricón (μαρικόν). Αυτή η λέξη είναι γκέι στα ισπανικά (σ.σ. για την ακρίβεια σημαίνει πουστ@@@@). Δεν θα μου έκανε εντύπωση» πρόσθεσε ο Ουκρανός, προκαλώντας εκ νέου αρνητικές αντιδράσεις.

Λίγα 24ωρα μετά την διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα μεταξύ Αλμπαθέτε και Ράγιο, πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει οριστεί ακόμα πότε θα γίνει το δεύτερο ημίχρονο του Ράγιο – Αλμπαθέτε! Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, λοιπόν...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα