Σέρχιο Ράμος: «Με γαμ#@#%@ η κάρτα, ρώτησα τον ρέφερι αν είχε κάτι μαζί μου»!

Σέρχιο Ράμος: «Με γαμ#@#%@ η κάρτα, ρώτησα τον ρέφερι αν είχε κάτι μαζί μου»!

Κώστας Ζάλιαρης
Σέρχιο Ράμος: «Με γαμ#@#%@ η κάρτα, ρώτησα τον ρέφερι αν είχε κάτι μαζί μου»!

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος δεν συγκρατήθηκε λίγο μετά την ήττα (1-0) της Ρεάλ από τη Λεβάντε και ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας κάνοντας λόγο για προκαθορισμένες αποφάσεις και για κακή νοοτροπία του ρέφερι της αναμέτρησης προς τον ίδιο και την ομάδα του!

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» αν και επανέλαβε ότι συνηθίζει να μη σχολιάζει τις διαιτητικές αποφάσεις, όσο κι αν κρατήθηκε άρχισε να εκφράζει τα παράπονα που είχε από τον Ερνάντεθ Ερνάντεθ, ο οποίος διήυθυνε το ματς του Σαββάτου...

«Η αλήθεια είναι ότι δεν εξεπλάγην με τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις του συγκεκριμένου διαιτητή. Προσωπικά με γαμ$@$% η κάρτα που μου έδειξε από το 10ο λεπτό με το πρώτο φάουλ και μετά το τέλος του αγώνα τον πλησίασα και τον ρώτησα αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου γιατί ήμουν εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του.

Δεν έδωσε και δύο χέρια που έγιναν μέσα στην περιοχή, αλλά πραγματικά δεν μου προκαλεί έκπληξη με τον συγκεκριμένο. Έχω ξαναπεί ότι καταλαβαίνω πως και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και μπορεί να κάνουν λάθη, όμως φτάνουν στιγμές που σε κάνουν ν' απορείς και να τους αμφισβητείς ανοιχτά.

Θα έπρεπε να μας σέβονται περισσότερο και να μπορούμε να τους μιλάμε, τουλάχιστον όσοι είμαστε αρχηγοί. Να τους βοηθήσουμε θέλουμε... Υπάρχουν προκαθορισμένες αποφάσεις...» ήταν τα λόγια του Ράμος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα