Μπαρτσελόνα: Ο Μπαρτομέου κράτησε τον Αμπιντάλ

Gazzetta team
Ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα επέλεξε μια συμφιλιωτική λύση και δεν προχώρησε σε δραστικά μέτρα, παρά το... μπάχαλο που προκάλεσε με τις δηλώσεις του ο τεχνικός γραμματέας.

Βρέθηκε κοντά στο να φύγει, αλλά εντέλει μένει στην Μπαρτσελόνα ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο πρόεδρος Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, μετά τον... κακό χαμό που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του τεχνικού γραμματέα και την σκληρή απάντηση του Λιονέλ Μέσι, επέλεξε μια συμφιλιωτική λύση.

Το πρωί, μίλησε τηλεφωνικά με τον Μέσι, επειδή βρίσκονταν στις Βρυξέλλες, εκπροσωπώντας τον σύλλογο στο Ευρωκοινοβούλιο. Και, το απόγευμα, ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα συναντήθηκε για δύο ώρες με τον Άμπι, παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή, Όσκαρ Γράου.

Την Πέμπτη (06/02), ο Γάλλος τεχνικός γραμματέας θα παραστεί στην δίκη που έχει ο Σαμουέλ Ουμτιτί και, στη συνέχεια, θα μεταβούν μαζί με τον συμπατριώτη του στο Μπιλμπάο, όπου η Μπάρτσα αντιμετωπίζει την Αθλέτικ σε νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Και ο Μπαρτομέου θα βρεθεί στο «Σαν Μαμές», αλλά θα ταξιδέψει μόνος του και όχι με την αποστολή.