Ουέσκα - Αλαβές 1-3

Gazzetta team
Ουέσκα - Αλαβές 1-3

bet365

Η Αλαβές επικράτησε δύσκολα με 3-1 στην έδρα της Ουέσκα και παραμένει γερά στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Οι Βάσκοι έψαχναν μόνο το τρίποντο στην έδρα της ουραγού Ουέσκα για να παραμείνουν σε τροχιά... αστεριών. Και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, η Αλαβές κατάφερε στο τέλος να βρει δύο γκολ και να πάρει τη νίκη (1-3) που τη βοήθησε να μειώσει -έστω και προσωρινά- στον ένα βαθμό τη διαφορά της από την 4η Χετάφε.

Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά με τον διαιτητή να υποδεικνύει μέσα σε λίγα λεπτά δύο φορές τη βούλα του πέναλτι. Αρχικά στο 11' υπέρ της Αλαβές, με τον Καγέρι να γράφει το 0-1, και στη συνέχεια στο 14' υπέρ της Ουέσκα, με τον Άβιλα να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η Αλαβές είδε τον Μπόρχα Μπαστόν να σκοράρει με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αλλά το γκολ να μην μετράει λόγω οφσάιντ, ενώ στο 62' στάθηκε τυχερή όταν ο Γκαγέγο βρήκε δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ την Ουέσκα.

Τελικά, η Αλαβές χρειάστηκε μια στημένη φάση στο 80' για να ανοίξει τον δρόμο προς τη νίκη. Μετά από κόρνερ, ο Γκουιντέτι με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 1-2, ενώ στο 86' ο Καγέρι με δυνατό σουτ «σφράγισε» το τρίποντο με την Αλαβές να παραμένει γερά μέσα στη μάχη για την έξοδο στο επόμενο Champions League.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα