Λεγανές - Εσπανιόλ 3-2

Gazzetta team
Λεγανές - Εσπανιόλ 3-2

bet365

Η Λεγανές, χωρίς τον Δημήτρη Σιόβα στην αποστολή, επικράτησε με 3-2 της Εσπανιόλ και απομακρύνθηκε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Δύο αυτογκόλ ο Ερμόσο των φιλοξενούμενων, ο οποίος σκόραρε και ένα τρίτο για την ομάδα του!

Μεσοβδόμαδα η Λεγανές κατάφερε να... σοκάρει το Σαντιάγο Μπερναμπέου με το διπλό επί της Ρεάλ Μαδρίτης που πέταξε εκτός συνέχειας Copa del Rey τους «Μερένχες».

Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος δεν ήταν διαθέσιμος λόγω τραυματισμού, με ώθηση από τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ, κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Εσπανιόλ και να πάρει πλέον απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε αυτό βέβαια βοήθησε σημαντικά ο Μάριο Ερμόσο της Εσπανιόλ, ο οποίος μάλλον δεν ήταν και τόσο... όμορφος (σ.σ.: η μετάφραση του επιθέτου του στα ελληνικά) για τους φιλοξενούμενους! Ο στόπερ της Εσπανιόλ με δύο αυτογκόλ στο 10' και στο 82' φρόντισε να... καθαρίσει για τη Λεγανές.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 49' με τέρμα του Ναβάρο, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ ξανά στο 69' με τον Γκερέρο.

Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90', ο Ερμόσο πήρε εν μέρει το αίμα του πίσω για τα δύο αυτογκόλ, μειώνοντας για το τελικό 3-2.

Με τη νίκη αυτή η Λεγανές απομακρύνθηκε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον δεν κινδυνεύει, αφήνοντας την Εσπανιόλ πιο χαμηλά.

Леганес - Эспаньол. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα