Μπαρτσελόνα: Πρόταση για τον Φρίμπονγκ της Λεβερκούζεν

Νίκος Κικίδης
Φρίμπονγκ

bet365

Για την απόκτηση του Ζέρεμι Φρίμπονγκ φαίνεται πως κινείται η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει καταθέσει πρόταση στην Λεβερκούζεν για την αγορά του.

Στη Μπαρτσελόνα καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της επόμενης σεζόν και τα ονόματα που συνδέονται μαζί της όλο και πολλαπλασιάζονται! Μικέλ Μερίνο και Ζόσουα Κίμιχ φαίνεται να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τη θέση του αμυντικού χαφ, όμως την ίδια ώρα οι Μπλαουγκράνα θέλουν να ενισχύσουν και τις πτέρυγες.

Σύμφωνα με Μέσα της Καταλονίας η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει πρόταση - χωρίς αναφέρεται κάποιο ποσό - στη Λεβερκούζεν για την αγορά του Ζέρεμι Φρίμπονγκ, ο οποίος μεγαλούργησε την φετινή σεζόν από τα δεξιά στο σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο.

Το όνομα του Ολλανδού φαίνεται να προέκυψε έπειτα από σχετική πρόταση του Φλικ, με τους Καταλανούς να βρίσκονται σε επαφές με τη Λεβερκούζεν για την ολοκλήρωση του deal.

Τη φετινή περίοδο ο Φρίμπονγκ κατέγραψε συνολικά 47 συμμετοχές με τη φανέλα της Λεβερκούζεν με απολογισμό 14 γκολ και 12 ασίστ, όντας ένα σημαντικό μέλος της ομάδας προς την κατάκτηση του νταμπλ στη Γερμανία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα