Μπέτις - Βιγιαρεάλ 2-3: Άλωσε το «Βιγιαμαρίν» με ανατροπή και αυτογκόλ Σωκράτη

Νίκος Κικίδης
Villarreal

bet365

Η Μπέτις προηγήθηκε δυο φορές, αλλά είδε τη Βιγιαρεάλ να επιστρέφει με τη... συνδρομή του Παπασταθόπουλου και να δραπετεύει με τη νίκη (2-3) από το «Βιγιαμαρίν».

Τεράστιο διπλό για τη Βιγιαρεάλ, η οποία επικράτησε με ανατροπή 3-2 της Μπέτις χάρη στα γκολ των Μπαένα - Σόρλοθ, αλλά και το αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου. Οι γηπεδούχοι πάντως χτύπησαν πρώτοι στο ματς και προηγήθηκαν με γκολ του Ροντρίγκεζ στο ημίωρο, προτού η Βιγιαρεάλ ισοφαρίσει δέκα λεπτά αργότερα με τον Μπαένα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γουίλιαν Ζοσέ έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Μπέτις, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το Κίτρινο Υποβρύχιο τα έφερε όλα τούμπα.

Αρχικά στο 48΄ο Παπασταθόπουλος με κεφαλιά έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2, προτού ο Σόρλοθ ολοκληρώσει την ανατροπή των φιλοξενούμενων είκοσι λεπτά αργότερα, βάζοντας φρένο στο ευρωπαϊκό άλμα της Μπέτις που έμεινε στο -1 από την πρώτη εξάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα