Οκάμπος: Οι ποινές που αντιμετωπίζει ο οπαδός που του ακούμπησε τα οπίσθια

Οκάμπος

bet365

Με σοβαρές ποινές για «άσεμνη και ανάρμοστη χειρονομία» απειλείται ο οπαδός της Ράγιο Βαγιεκάνο που ακούμπησε τα οπίσθια του Λούκας Οκάμπος της Σεβίλλης.

Σε μια απαράδεκτη ενέργεια προέβη οπαδός της Ράγιο Βαγιεκάνο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σεβίλλη. Την ώρα του αγώνα ο Λούκας Οκάμπος πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ λαο ένας φίλος των γηπεδούχων ακούμπησε με το δάχτυλό του τα οπίσθια του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος αντέδρασε έντονα.

Όπως είναι προφανές ο οπαδός της Ράγιο Βαγιεκάνο κινδυνεύει νομικά και δε θα μείνει ατιμώρητος. Η Επιτροπή Καταπολέμησης της Βίας της Ισπανίας πρότεινε να επιβληθεί ποινή στον οπαδό με ένα βαρύ πρόστιμο 6 χιλιάδων λιρών, ενώ παράλληλα να του απαγορευτεί από τα γήπεδα για έναν ολόκληρο χρόνο.

«Προτείνουμε πρόστιμο 6.000 ευρώ και απαγόρευση πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους για περίοδο 12 μηνών για αναγνωρισμένο οπαδό που είναι ανήλικος και οπαδός της τοπικής ομάδας που καθόταν στο πρώτη σειρά, άγγιξε τον γλουτό ενός παίκτη με το δάχτυλό του όταν επρόκειτο να κάνει πλάγιο.

Ο θεατής και οι συνοδοί του έδειξαν μια αστεία και προκλητική στάση απέναντι στις διαμαρτυρίες του παίκτη. Αυτό το σοβαρό περιστατικό κατά της ακεραιότητας του ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα για αρκετά λεπτά», αναφέρει η τοποθέτηση της Επιτροπής Καταπολέμησης της Βίας της Ισπανίας που δημοσιεύτηκε στη Mundo Deportivo.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα