Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλλη 1-2: Τρίποντο «ανάσα» με υπογραφή Εν Νεσίρι

sevilla

bet365

Επιστροφή στις νίκες για τη Σεβίλλη, καθώς επικράτησε της Ράγιο εκτός έδρας με 2-1 και «ξέφυγε» από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα για τη Σεβίλλη, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Εν Νεσίρι, 2-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο για την 23η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, στο 19ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Εν Νεσίρι. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και βρήκαν την ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα, με σκόρερ τον Ίσι Παλαθόν. Η φάση του γκολ ξεκίνησε από τα αριστερά, ο Εσπίνο με μια σέντρα ακριβείας βρήκε τον Παλαθόν και εκείνος με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 1-1.

Λίγο πριν πάνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, η Σεβίλλη πήρε και πάλι το προβάδισμα με σκόρερ τον Εν Νεσίρι. Η επίθεση ξεκίνησε από τον άξονα για τους Σεβιγιάνους, ο Ρομέρο «μοίρασε» στα αριστερά του στον Μαροκινό στράικερ και εκείνος με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Ντιμιτριέφσκι διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Η βαθμολογία στη La Liga:

La Liga

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα