Μπαρτσελονα: Τα πέντε ονόματα που εξετάζει μετά την αποχώρηση του Τσάβι

Μπαρτσελονα: Τα πέντε ονόματα που εξετάζει μετά την αποχώρηση του Τσάβι

Μπαρτσελονα: Τα πέντε ονόματα που εξετάζει μετά την αποχώρηση του Τσάβι

bet365

Μια λίστα πέντε προπονητών έχει φτιάξει η Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να ανακοινώσει την αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν.

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Τσάβι από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν. Με δηλώσεις που έκανε μετά τη βαριά ήττα από τη Βιγιαρεάλ μέσα στη Βαρκελώνη, ο Καταλανός γνωστοποίησε ότι διανύει την τελευταία του σεζόν στους «μπλαουγκράνα» καθώς έχει ήδη αποφασίσει την αποχώρηση του μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ήδη τα πρώτα ονόματα προπονητών που θα μπορούσαν να αναλάβουν τον «μπλαουγκράνα» πάγκο έχουν γίνει γνωστά. Η «Sport» μάλιστα αποκάλυψε ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει «κυκλώσει» πέντε ονόματα εν όψει της μεγάλης απόφασης που θα πρέπει να παρθεί. Όπως αναφέρουν οι Καταλανοί, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει στη λίστα της τους Μίτσελ, Φαν Μπροκχοστ, Τιάγκο Μότα, Αλγκουαθίλ και Μάρκεζ.

Ο τεχνικός της Τζιρόνα έχει καταφέρει να κεντρίσει τα βλέμματα πολλών ομάδων με το έργο του στους Καταλανούς και φαίνεται ότι η Μπαρτσελόνα εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του, όπως και αυτήν του Τιάγκο Μότα που έχει μετατρέψει την Μπολόνια σε μια από τις πιο fun to watch ομάδες της Serie A. Κάτι αντίστοιχο έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια και ο Αλγκουαθίλ με τη Σοσιεδάδ, ενώ ο Ολλανδός παραμένει άνεργος από την ημέρα που αποχώρησε από τη Ρέιντζερς.

Όσο για τον Μεξικάνο, βρίσκεται στους «μπλαουγκράνα» στο πόστο του τεχνικού της δεύτερης ομάδας, οπότε αποτελεί και την εύκολη λύση σε περίπτωση που η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν καταφέρει να συμφωνήσει με κάποιον άλλον.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα