Τζιρόνα - Σεβίλλη 5-1: Τη διέλυσε με οδηγό Ντόβμπικ και δεν το... κουνάει από την κορυφή!

Ιάσονας Θεριός
girona_winnn

bet365

Δεν αστειεύεται και δεν λέει να αφήσει την κορυφή. Η Τζιρόνα με πρωταγωνιστή τον Ντόβμπικ του χατ τρικ έκανε πάρτι κόντρα στη Σεβίλλη (5-1) και επέστρεψε τόσο στις νίκες όσο και στην 1η θέση της La Liga.

Αυτή η Τζιρόνα δεν... κάνει πλάκα και με το πέρας κάθε αγωνιστικής πείθει όλο και πιο πολύ πως η απόλυτη έκπληξη ίσως τελικά να μην είναι και τόσο απίθανη. Τούτη τη φορά οι Καταλανοί, αφήνοντας πίσω τους την γκέλα με την Αλμερία, σκόρπισαν με πεντάρα (5-1) τη Σεβίλλη στο «Μοντιλίβι» και πάτησαν ξανά στην κορυφή της La Liga, στο +1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης (με ματς περισσότερο). Κατρακυλούν οι Ανδαλουσιανοί που απέχουν μόλις έναν βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το... λάθος να προηγηθούν με τον Ρομέρο μόλις στο 10΄ και όπως φάνηκε εξόργισαν τον Αρτέμ Ντόβμπικ που αποφάσισε να ορίσει τη μοίρα του ματς μόνος του. Ο φοβερός Ουκρανός φορ ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά στο 13', γύρισε από κοντά τούμπα το ματς στο 15' και στο 19' εξέθεσε τον Σέρχιο Ράμος και σκόραρε με δυνατό τελείωμα από τα όρια της περιοχής! Και κάπως έτσι, με ένα τρελό... εξάλεπτο χατ τρικ «καθάρισε» για την ομάδα του, φτάνοντας τα 14 γκολ φέτος.

Η Σεβίλλη δεν μπόρεσε να ανακάμψει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και στο 56' ο Τσιγκάνκοφ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του εκρηκτικού Σάβιο για να βάλει από νωρίς με κοντινό τσίμπημα... τέλος στη σεμνή τελετή. Το καρφί στο «φέρετρο» των Ανδαλουσιανών πρόσθεσε στο 89' ο Στουάνι, αναγκάζοντάς τους να φύγουν ταπεινωμένοι από την Καταλονία στα χέρια της φοβερής Τζιρόνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα