Κάλβιν Φίλιπς: Στα ραντάρ των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης

philipps

bet365

Την περίπτωση του Κάλβιν Φίλιπς - που δεν υπολογίζεται από τη Μάντσεστερ Σίτι - γλυκοκοιτάζουν, σύμφωνα με την Telegraph, τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ισπανική «ξιφομαχία» στον ορίζοντα για τα μάτια του Κάλβιν Φίλιπς. Η μεταγραφή του Άγγλου μέσου στη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2022 δεν έχει εξελιχθεί όπως θα περίμενε ο ίδιος και η ομάδα και πλέον βρίσκεται για τα καλά εκτός των πλάνων του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μάλιστα, αναμένεται να αποχωρήσει, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού, από τους Πολίτες μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Όπως μετέδωσε η Telegraph, δύο από τις ομάδες που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα «ζεστά» για την περίπτωσή του είναι η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης που επιθυμούν να ενισχυθούν στα χαφ.

Στην κούρσα βέβαια παραμένουν και η Γουέστ Χαμ με τη Νιούκαστλ. Ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πως θα προτιμούσε μια μετακίνηση εντός των τειχών της Premier League, καθώς πιστεύει πως αυτό θα αύξανε τις πιθανότητές του να βρεθεί στο Euro της Γερμανίας με την εθνική Αγγλίας.

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως το μέλλον του Κάλβιν Φίλιπς σύντομα θα ξεκαθαρίσει, μιας και φαντάζει απίθανο να συνεχίσει τη σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι. Φέτος έχει μετρήσει μόλις 318 λεπτά στους Πολίτες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα