Μπαρτσελόνα: «Πιστός» ο Αραούχο, έκλεισε τα αυτιά του στις... Σειρήνες της Μπάγερν

Αραούχο

bet365

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Μπάγερν Μονάχου έβαλε ο Ρόναλντ Αραούχο.

Απόλυτα πιστός στην Μπαρτσελόνα ο Ρόναλντ Αραούχο! Τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα που μπλέκουν το όνομά του με την Μπάγερν Μονάχου είναι πολλά και η φημολογία έχει φουντώσει για τα καλά, με το Sky Sports Germany να μεταδίδει πριν κάποιες εβδομάδες πως ο Ουρουγουανός στόπερ είναι ο απόλυτος στόχος των Βαυαρών εν όψει του καλοκαιριού.

Ο ίδιος ωστόσο, φρόντισε να... σβήσει τις φωτιές και να καταστήσει σαφές με δηλώσεις του πως τη δεδομένη στιγμή το ενδεχόμενο μεταγραφής του και το ενδιαφέρον της Μπάγερν δεν βρίσκεται στο μυαλό του.

«Πάντα υπάρχουν φήμες και πάντα συμβαίνουν πράγματα τις μεταγραφικές περιόδους. Το ίδιο γινόταν και παλιότερα με το όνομά μου και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορώ να σας πω όμως πως είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στην Μπαρτσελόνα και όσα πρέπει να κάνω για την ομάδα», ανέφερε ο Αραούχο, βάζοντας τέλος - έστω και προς τα παρόν - στα... όνειρα των Βαυαρών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα