Μπέιλ προς Μπέλινγχαμ: «Γίνε μαριονέτα των ΜΜΕ, παίξε το παιχνίδι τους»

Μπέιλ προς Μπέλινγχαμ: «Γίνε μαριονέτα των ΜΜΕ, παίξε το παιχνίδι τους»

Νίκος Κικίδης
Μπέιλ προς Μπέλινγχαμ: «Γίνε μαριονέτα των ΜΜΕ, παίξε το παιχνίδι τους»

bet365

Τη δική του... καυστική συμβουλή προς τον Τζουντ Μπέλινγκαμ έδωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος παράλληλα θυμήθηκε την δική του περίοδο στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ έχει πραγματοποιήσει ένα εκρηκτικό ξεκίνημα στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς με 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις οδηγεί με διαφορά την κούρσα των πρώτων σκόρερ της Βασίλισσας.

Φυσιολογικά το όνομά του έχει γίνει ήδη αγαπητό στην οπαδική τάξη των Μπλάνκος, με τον Γκάρεθ Μπέιλ ωστόσο να δίνει τη δική του συμβουλή στον Άγγλο προκειμένου να μην έχει... προβλήματα στο μέλλον.

Με καυστικό λόγο και πικρία για τα όσα του καταλόγισε ο Τύπος κατά την θητεία του στη Μαδρίτη, ο παλαίμαχος αστέρας συμβούλεψε τον Μπέλινγκχαμ να γίνει μαριονέτα των ΜΜΕ και να παίξει το παιχνίδι τους, προκειμένου να γλιτώσει από την έντονη κριτική.

«Η μεγαλύτερη συμβουλή που έχω να του δώσω είναι να παίξει το παιχνίδι στη Ρεάλ. Επειδή αν δεν το παίξεις και δεν κάνεις ό,τι θέλουν τα ΜΜΕ, να τους μιλάς, να είσαι μαριονέτα, θα δεχθείς πολύ κριτική. Είδαμε πολλούς Galacticos να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο, να κάνουν ό,τι θέλει ο Τύπος.

Αυτό ήταν μάλλον το δικό μου πρόβλημα, γιατί δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά. Απλά ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο και να πάω σπίτι. Αυτό έκανε δύσκολο τα πράγματα για μένα και τους ώθησε να μου επιτίθενται λίγο περισσότερο.

Οπότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μιλάς μετά τους αγώνες και να το κάνεις στα ισπανικά...» ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα και τα δικά του παράπονα από τον καιρό που φορούσε τη λευκή φανέλα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα