Τσάβι: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Γκουντογκάν, είναι θέμα νοοτροπίας»

Τσάβι: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Γκουντογκάν, είναι θέμα νοοτροπίας»

Νίκος Κικίδης
xavi-real-barca

bet365

Πάνω στα λόγια του Γκουντογκάν που στηλίτευσε την αντίδραση των συμπαικτών του μετά την ήττα στο Clasico στάθηκε ο Τσάβι, ο οποίος διέψευσε πως υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Η ήττα στο Clasico από τη Ρεάλ Μαδρίτης είχε προκαλέσει την αντίδραση του Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος σε μετέπειτα δηλώσεις του παραπονέθηκε για την έλλειψη πάθους και θυμού που παρατήρησε στα αποδυτήρια.

Τα λόγια του Γερμανού μεταφράστηκαν στον ισπανικό Τύπο ως ένδειξη εσωτερικών συγκρούσεων στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, όμως ο Τσάβι φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως οι δηώσεις του Γκουντογκάν είναι θέμα νοοτροπίας, προσθέτοντας πως οι παίκτες του ήταν απογοητευμένοι μετά το τελικό αποτέλεσμα.

«Όλοι στα αποδυτήρια είναι απογοητευμένοι, αλλά ειδικά μετά από τόσο μεγάλο παιχνίδι θέλω να δω περισσότερη απογοήτευση και θυμό. Και αυτό είναι το πρόβλημα.

Πρέπει να αντιδράσεις, να θυμώσεις. Δεν υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα με τα λόγια του Γκουντογκάν. Ήθελε απλώς να διευκρινίσει ότι με την ομάδα είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Είναι νοοτροπία νίκης» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα