Βιγιαρεάλ - Λας Πάλμας 1-2: Νέα ήττα και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Ιάσονας Θεριός
villareal_sad

bet365

Στη 16η θέση της La Liga στέκεται η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Βιγιαρεάλ, που ηττήθηκε και από τη Λας Πάλμας 2-1 εντός έδρας και μετρά πλέον τέσσερα διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα δίχως νίκη.

Δύσκολη περίοδο διανύει η Βιγιαρεάλ, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League. Μπορεί πριν λίγες μέρες να επικράτησε της Ρεν στην Ευρώπη, ωστόσο εντός των συνόρων εξακολουθεί να προβληματίζει ιδιαίτερα, ούσα μάλιστα τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με τον Πατσέτα στον πάγκο, το Κίτρινο Υποβρύχιο μετρά μόλις μια νίκη στη La Liga και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει δύο ισοπαλίες και δύο εντός έδρας ήττες.

Η τελευταία εξ αυτών ήρθε από τη Λας Πάλμας, η οποία άλωσε το «Θεράμικα», παίρνοντας τη νίκη 2-1. Τα Καναρίνια μάλιστα, χάρη στα γκολ του Κοκό (45+2') και του Καρδόνα (51') μπόρεσαν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Το μόνο που κατάφερε το Κίτρινο Υποβρύχιο ήταν να μειώσει με τον Μορένο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, χωρίς φυσικά να αποφεύγει την ήττα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα