La Liga: «Τρελή» επιστροφή της Γρανάδα από 3-0, διπλό για την Οσασούνα

Γρανάδα

bet365

Σε ένα απίστευτο ματς η Γρανάδα επέστρεψε από το 3-0 της Αλμερία στο τελευταίο ημίωρο και πήρε τον βαθμό με το χορταστικό 3-3. Νίκη για την Οσασούνα.

Τον πιο ανέλπιστο βαθμό της φετινής σεζόν κατάφερε να «κλέψει» η Γρανάδα. Ακόμα κι αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0 στην έδρα της Αλμερία, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελικό 3-3. Το πρώτο μέρος άνηκε στον Σουάρες που με χατ τρικ μέσα σε πέντε λεπτά (41΄- 45+1΄) έχτισε ιδανικό προβάδισμα για την Αλμερία, το οποίο ωστόσο κατέρρευσε στο β΄μέρος. Αρχικά ο Θαραγόσα μείωσε στο 65΄, ο Σάντζες πήρε τη σκυτάλη πέντε λεπτά αργότερα και ο Ουζουνί στο 86΄έγραψε το 3-3 από ασίστ του Μπογιέ για να κρατήσει αμφότερες τις ομάδες στη ζώνη του υποβιβασμού.

Νίκη πανηγύρισε η Οσασούνα, η οποία άφησε πίσω της την ήττα από την Ατλέτικο και αντέδρασε με διπλό (0-2) στην έδρα της Αλαβές. Ο Αρνάιθ άνοιξε το δρόμο της νίκης στο 36΄, με την αποβολή του Μπλάνκο στο ξεκίνημα του β΄μέρους να απολοποιεί ακόμα περισσότερο το έργο της ομάδας από την Παμπλόνα. Κάθε αμφιβολία ξεδιαλύθηκε στο 90΄όταν ο Μπούντιμιρ έγραψε το 2-0 για να στείλει την Οσασούνα στην 9η θέση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα