La Liga: Γκέλαρε στη Μαδρίτη η Βιγιαρεάλ, τεσσάρα για Σοσιεδάδ

Newsroom
Βιγιαρεάλ

bet365

Η ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό φαίνεται να έριξε το ηθικό στη Βιγιαρεάλ, η οποία δεν κατάφερε να διευρύνει τα θετικά αποτελέσματα στη La Liga και κόλλησε στο 1-1 απέναντι στη Βαγιεκάνο.

Τα αρνητικά αποτελέσματα αρχίζουν να μαζεύονται για τη Βιγιαρεάλ. Την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό διαδέχτηκε η ισοπαλία στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, με το Κίτρινο Υποβρύχιο να περιορίζεται στο 1-1 και μαζί στην 14η θέση της La Liga.

Παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με τον Σόρλοθ στο 15΄, οι Μαδριλένοι απάντησαν άμεσα και ένα λεπτό αργότερα έγραψαν το 1-1 με τον Πέρεθ. Η Βιγιαρεάλ προσπάθησε στο β΄μέρος να βρει το γκολ της νίκης, είχε ευκαιρίες, όμως η αποβολή του Μορένο στο 78΄δυσκόλεψε ακόμα περισσότερα τα πράγματα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

Επέστρεψε στις νίκες με τεσσάρα η Σοσιεδάδ

Νωρίτερα η Σοσιεδάδ άφησε πίσω της την ήττα από τη Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το χορταστικό 4-3 επί της Χετάφε. Το σκορ για τους Βάσκους άνοιξε ο Κούμπο στο 4΄, όμως οι Μαδριλένοι γύρισαν το ματς χάρη στους Αλενιά (39΄) και Μαγιοράλ (45+5΄).

Στο β΄μέρος ωστόσο η Σοσιεδάδ κυριάρχησε κι έκανε την ανατροπή στην ανατροπή με δυο του Ογιαρθάμπαλ και του Μέντες, με τη Χετάφε απλώς να μειώνει στο τελικό 4-3 με τον Λατάσα στις καθυστερήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα