La Liga: Γκέλαρε στη Μαδρίτη η Βιγιαρεάλ, τεσσάρα για Σοσιεδάδ

Newsroom
Βιγιαρεάλ

bet365

Η ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό φαίνεται να έριξε το ηθικό στη Βιγιαρεάλ, η οποία δεν κατάφερε να διευρύνει τα θετικά αποτελέσματα στη La Liga και κόλλησε στο 1-1 απέναντι στη Βαγιεκάνο.

Τα αρνητικά αποτελέσματα αρχίζουν να μαζεύονται για τη Βιγιαρεάλ. Την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό διαδέχτηκε η ισοπαλία στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, με το Κίτρινο Υποβρύχιο να περιορίζεται στο 1-1 και μαζί στην 14η θέση της La Liga.

Παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με τον Σόρλοθ στο 15΄, οι Μαδριλένοι απάντησαν άμεσα και ένα λεπτό αργότερα έγραψαν το 1-1 με τον Πέρεθ. Η Βιγιαρεάλ προσπάθησε στο β΄μέρος να βρει το γκολ της νίκης, είχε ευκαιρίες, όμως η αποβολή του Μορένο στο 78΄δυσκόλεψε ακόμα περισσότερα τα πράγματα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

Επέστρεψε στις νίκες με τεσσάρα η Σοσιεδάδ

Νωρίτερα η Σοσιεδάδ άφησε πίσω της την ήττα από τη Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το χορταστικό 4-3 επί της Χετάφε. Το σκορ για τους Βάσκους άνοιξε ο Κούμπο στο 4΄, όμως οι Μαδριλένοι γύρισαν το ματς χάρη στους Αλενιά (39΄) και Μαγιοράλ (45+5΄).

Στο β΄μέρος ωστόσο η Σοσιεδάδ κυριάρχησε κι έκανε την ανατροπή στην ανατροπή με δυο του Ογιαρθάμπαλ και του Μέντες, με τη Χετάφε απλώς να μειώνει στο τελικό 4-3 με τον Λατάσα στις καθυστερήσεις.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα