Λας Πάλμας: Δεκαπέντε παίκτες έχασαν την πτήση της ομάδας γιατί πήγαν για καφέ

Newsroom
Δεκαπέντε παίκτες της Λας Πάλμας έχασαν την πτήση της ομάδας γιατί πήγαν για καφέ

bet365

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, δεκαπέντε παίκτες της Λας Πάλμας έχασαν την πτήση της ομάδας για την Ανδαλουσία, επειδή έκατσαν για καφέ και ξεχάστηκαν.

Ένα τεράστιο μπέρδεμα υπήρξε το απόγευμα του Σαββάτου (16/09) στις τάξεις της Λας Πάλμας, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα δεκαεπτά μέλη της ομάδας, δεκαπέντε παίκτες και δύο μέλη του σταφ να χάσουν την πτήση για την Ανδαλουσία.

Όταν οι νησιώτες έφτασαν στο αεροδρόμιο ανακοινώθηκαν πως θα έχει καθυστέρηση η πτήση τους κι έτσι τα 17 αυτά μέλη θεώρησαν πως υπάρχει χρόνος για να πάνε να απολαύσουν τον καφέ τους. Τελικά η καθυστέρηση ήταν μικρότερη κι έτσι όταν εκείνοι πήγαν στην πύλη που έφευγε το αεροπλάνο τους, οι υπάλληλοι του αεροδρομίου τους αρνήθηκαν την είσοδο κι εκείνοι ξέμειναν εκεί.

Η ομάδα αναγκάστηκε να ναυλώσει αεροπλάνο για να τους μεταφέρει στην Ανδαλουσία για το σημερινό παιχνίδι (17/09-19:30), αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Την τρομερή αυτή ιστορία εξήγησε ο Μουνίρ Ελ Χανταντί στο «El Chiringuito», που ήταν μεταξύ των παικτών που έμειναν πίσω.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα