Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ο Φατί αποφάσισε να φύγει

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ο Φατί αποφάσισε να φύγει

Βασίλης Μπαλατσός
Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ο Φατί αποφάσισε να φύγει

bet365

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Ανσού Φατί έχει αποφασίσει να φύγει άμεσα από την Μπαρτσελόνα και έχει μεταφέρει ήδη την επιθυμία του στους Καταλανούς.

Τάσεις φυγής από τον Ανσού Φατί. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο νεαρός Ισπανός εξτρέμ είναι απογοητευμένος από τη διαχείριση του Τσάβι, αποφάσισε να φύγει άμεσα από την Μπαρτσελόνα και έχει ήδη μεταφέρει την επιθυμία του στους Μπλαουγκράνα.

Η επιλογή του κόουτς των πρωταθλητών Ισπανίας να τον περάσει στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Χετάφε ως τρίτη αλλαγή τον απογοήτευσε και τον οδήγησε στην επιλογή να «ψαχτεί» για νέα ομάδα. O 20χρονος εξτρέμ ψάχνει μια ομάδα στην οποία θα είναι βασικός και έχει καταλάβει πως αυτή δεν είναι η Μπάρτσα.

Ο διεθνής Ισπανός winger πήγε στη Μασία σε ηλικία δέκα ετών και από τα 18 του έγινε μέλος της πρώτης ομάδας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του μετράει 110 εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα, με 29 γκολ και δέκα ασίστ.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποια ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του. Πάντως σύμφωνα με τους Ισπανούς αυτή δεν θα είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία είχε «συνδεθεί» μέσω δημοσιευμάτων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα