Μπαρτσελόνα: Εξοργισμένος Τσάβι, «το χέρι του Γκάβι είναι εφεύρεση, είναι ντροπή!»

Newsroom
xavi

bet365

Με πολλή ένταση ξεκίνησε η νέα σεζόν στη La Liga για τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, που αποβλήθηκε στο ματς κόντρα στη Χετάφε για διαμαρτυρίες στον ρέφερι και συνέχισε να εκφράζει τον θυμό του και σε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του ματς.

Ο αγώνας μεταξύ της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε (0-0), για την 1η αγωνιστική της La Liga, χαρακτηρίστηκε από την ένταση που υπήρχε, ανά πάσα στιγμή, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στους πάγκους. Ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι Ερνάντεθ, αποβλήθηκε ακολουθώντας τους... Ραφίνια και Μάτα που πήραν επίσης τον δρόμο για τα αποδυτήρια πρόωρα.Ο προπονητής των Culé αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πραγματικά οργισμένος αφού διαμαρτυρήθηκε μπροστά στον τέταρτο διαιτητή.

Η επίμαχη φάση για τους Καταλανούς είναι στην «εκπνοή» του αγώνα, όπου υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε φάουλ πάνω στον Αραούχο μέσα στην περιοχή, με τον ρέφερι να σφυρίζει κοντρόλ με το χέρι του Γκάβι πριν από το φάουλ, καταφεύγοντας στο VAR.

Δείτε την εδώ:

«Του είπα ότι αυτοί έκαναν πολλά φάουλ κι εμείς όχι. Και αυτός είναι ο λόγος που με απέβαλε. Τις προάλλες είχαμε μια συνάντηση (σ.σ. με τους διαιτητές) και η πρώτη αλλαγή που μας παρουσίασαν ήταν ότι θα καταλάβαιναν τους προπονητές, και αυτό δεν συνέβη σήμερα. Μας είπαν επίσης ότι θα πήγαιναν λιγότερο στο VAR. Δεν καταλαβαίνω. Γιατί δεν θα πάνε αφού το VAR είναι ένα πολύ δίκαιο και χρήσιμο εργαλείο. Είναι ακατανόητες αποφάσεις», είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ερωτηθείς για το τί είπε στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης.

Σχετικά με την αποβολή του Ραφίνια: «Νομίζω ότι είναι μια σειρά από πράγματα. Επιτρέπουν πάρα πολλά και δεν σφυρίζουν φάουλ. Αλλά ε, αυτό είναι όλο . Πέρυσι ξεκινήσαμε το ίδιο και κοιτάξτε πώς τελειώσαμε. Είμαι χαρούμενος γιατί παίξαμε καλά με 10... Είχαμε ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε»

Σιγά-σιγά, η ένταση αυξανόταν όταν ρωτήθηκαν για τις αποφάσεις του διαιτητή: «Ο διαιτητής είναι αυτός που το επιτρέπει, δεν υπάρχει άλλος . Νομίζω ότι επιτρέπουν πάρα πολλά και αν αυτό είναι που πουλάμε από τη La Liga, δεν πουλάμε καλό προϊόν. Δεν βλέπω χέρι πουθενά. Είναι εφεύρευση. Είπαν ότι αν δεν είναι ξεκάθαρο (σ.σ. το χέρι) δεν θα το σφυρίζουν»

Και ολοκλήρωσε τη συνέντευξη μετά τον αγώνα εντελώς εξοργισμένος: «Είναι ντροπή. Ο χρόνος τελείωσε, τελείωσε, είναι ντροπή που προστέθηκαν 20 λεπτά. Γελοιοποιούμε τους εαυτούς μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα