Κουντέ: Θέλει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα ο Γάλλος!

Κουντέ: Θέλει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα ο Γάλλος!

Κουντέ: Θέλει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα ο Γάλλος!

bet365

Ανοικτός στο ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι ο Ζιλ Κουντέ, ο οποίος ξεκαθάρισε στους Καταλανούς πως θα ακούσει προτάσεις από άλλες ομάδες μέσα στο καλοκαίρι.

Διέξοδο από τη Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θα αναζητήσει το προσεχές καλοκαίρι ο Ζιλ Κουντέ! Σύμφωνα με πληροφορίες του «Relevo» που επιβεβαιώνονται και από τη «Sport», ο Γάλλος δεν είναι ευχαριστημένος από τον ρόλο του στην ομάδα και θα πιέσει για αποχώρηση μέσα στο επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα ο 24χρονος νιώθει «προδομένος» από τον Τσάβι, καθώς ο Ισπανός τεχνικός προτιμά να τον χρησιμοποιεί ως δεξί μπακ ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι του είχε υποσχεθεί πως θα είναι ο βασικός στόπερ της ομάδας.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ίσχυσε ποτέ μέσα στη φετινή σεζόν, με τον 43χρονο να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο δίδυμο Αραούχο - Κρίστενσεν για τη θέση των στόπερ.

Η διαφαινόμενη άφιξη μάλιστα του Ινίγκο Μαρτίνεθ φαίνεται πως έχει προβληματίσει ακόμα περισσότερο τον Κουντέ, ο οποίος ξεκαθάρισε στον τεχνικό επιτελείο πως είναι ανοικτός σε εν δυνάμει προσφορές από άλλες ομάδες.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί ενέσεις ρευστότητας στο θερινό μεταγραφικό παζάρι και δεν πρόκειται να μπει εμπόδιο στο δρόμο του εφόσον φτάσει στα γραφεία της μια πρόταση που θα την ικανοποιεί οικονομικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα