Ριβάλντο για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ξεγελάστηκε από τα χρήματα της Αλ Νασρ, θα ήταν ωραίο να επιστρέψει στη Ρεάλ»

cristiano_ronaldo_sad_al_nassr

bet365

Την άποψή του για την πορεία της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ εξέφρασε ο Ριβάλντο, ο οποίος ανέφερε πως θα ήθελε να δει τον Πορτογάλο να κρεμά τα παπούτσια του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μόνο ιδανικά δεν έχει ξετυλιχτεί το κουβάρι της πορείας του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία. Η Αλ Νασρ του Πορτογάλου βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος και έχει μείνει εκτός Κυπέλλου, ενώ ο ίδιος έχει βρεθεί να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής διάφορων περιστατικών.

Για το θέμα αυτό μίλησε στη Mundo Deportivo και ο άλλοτε «ερυθρόλευκος» και «κιτρινόμαυρος» Ριβάλντο, ο οποίος δήλωσε πως ο CR7 «μαγεύτηκε» από τον μισθό των 200 εκατομμυρίων τον χρόνο αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε.

«Μερικές φορές οι παίκτες ξεγελιούνται από τα μεγάλα συμβόλαια σε χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, αλλά η ζωή εκεί είναι πιο κλειστή και το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Μπορεί κάποιος να περνά μια φάση απογοήτευσης, να αναρωτιέσαι αν τα χρήματα αντικαθιστούν το ότι δεν περνάς τόσο καλά αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Ρίμπο, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε πού θα ήθελε να δει τον Πορτογάλο να κλείνει την καριέρα του:

«Θα ήταν ωραίο για τον ίδιο και το ποδόσφαιρο να γυρίσει ο Κριστιάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης και να αποσυρθεί εκεί. Οι οπαδοί θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να τους έδωσε όσα έδινε στα 25 ή στα 26 αλλά ακόμα θα μπορούσε να προσφέρει πράγματα στον σύλλογο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα