Βιγιαρεάλ - Θέλτα 3-1: Ζωντανή στο... κυνήγι της τετράδας

Ιάσονας Θεριός
Βιγιαρεάλ - Θέλτα 3-1: Ζωντανή στο... κυνήγι της τετράδας

bet365

Σπουδαία νίκη πήρε η Βιγιαρέαλ η οποία επικράτησε της Θέλτα 3-1 και μείωσε τη διαφορά της από την 4η Μπέτις στους πέντε βαθμούς. Κράτησε στα... χαμηλά τη Βαλένθια η Κάντιθ.

Πιστεύει στην έξοδο στο Champions League η Βιγιαρέαλ! Το Κίτρινο Υποβρύχιο πήρε την εντός έδρας νίκη 3-1 απέναντι στη Θέλτα και συνεχίζει να... κυνηγά την 4η Μπέτις, ούσα πλέον τέσσερις βαθμούς μακριά από τους Βερδιμπλάνκος. Ο Τζάκσον έβαλε από νωρίς τα θεμέλια του τριπόντου, αφού «χτύπησε» δις στο 2' και το 12' για το 2-0. Στο 26ο λεπτό ο Παρέχο έχασε πέναλτι και στο 29' ο Λάρσεν έβαλε ξανά την ομάδα από το Βίγκο στο ματς, όμως το γκολ του Τέρατς για το 3-1 «σκότωσε» τις όποιες ελπίδες της. Στη 13η θέση της La Liga παρέμεινε η Θέλτα.

Δεν τελειώνουν οι μπελάδες για τη Βαλένθια

«Βυθισμένη» στα προβλήματα παραμένει η Βαλένθια, η οποία υπέστη εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Κάντιθ και εξακολουθεί να είναι «κολλημένη» στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Για τους γηπεδούχους, που ανέβηκαν στη 14η θέση, σκόρερ χρίστηκαν οι Εσκαλάντε (39') και Γκουαρδιόλα (46'), ενώ για τις Νυχτερίδες μείωσε στο 51' ο Λίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα