Βιγιαρεάλ - Θέλτα 3-1: Ζωντανή στο... κυνήγι της τετράδας

Ιάσονας Θεριός
Βιγιαρεάλ - Θέλτα 3-1: Ζωντανή στο... κυνήγι της τετράδας

bet365

Σπουδαία νίκη πήρε η Βιγιαρέαλ η οποία επικράτησε της Θέλτα 3-1 και μείωσε τη διαφορά της από την 4η Μπέτις στους πέντε βαθμούς. Κράτησε στα... χαμηλά τη Βαλένθια η Κάντιθ.

Πιστεύει στην έξοδο στο Champions League η Βιγιαρέαλ! Το Κίτρινο Υποβρύχιο πήρε την εντός έδρας νίκη 3-1 απέναντι στη Θέλτα και συνεχίζει να... κυνηγά την 4η Μπέτις, ούσα πλέον τέσσερις βαθμούς μακριά από τους Βερδιμπλάνκος. Ο Τζάκσον έβαλε από νωρίς τα θεμέλια του τριπόντου, αφού «χτύπησε» δις στο 2' και το 12' για το 2-0. Στο 26ο λεπτό ο Παρέχο έχασε πέναλτι και στο 29' ο Λάρσεν έβαλε ξανά την ομάδα από το Βίγκο στο ματς, όμως το γκολ του Τέρατς για το 3-1 «σκότωσε» τις όποιες ελπίδες της. Στη 13η θέση της La Liga παρέμεινε η Θέλτα.

Δεν τελειώνουν οι μπελάδες για τη Βαλένθια

«Βυθισμένη» στα προβλήματα παραμένει η Βαλένθια, η οποία υπέστη εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Κάντιθ και εξακολουθεί να είναι «κολλημένη» στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Για τους γηπεδούχους, που ανέβηκαν στη 14η θέση, σκόρερ χρίστηκαν οι Εσκαλάντε (39') και Γκουαρδιόλα (46'), ενώ για τις Νυχτερίδες μείωσε στο 51' ο Λίνο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα