Λιονέλ Μέσι: Στη Βαρκελώνη με την οικογένειά του ο Αργεντινός

Newsroom
Λιονέλ Μέσι: Στη Βαρκελώνη με την οικογένειά του ο Αργεντινός

bet365

Συνοδευόμενος από τον στενότερο κύκλο του, ο Λιονέλ Μέσι εκμεταλλεύεται τα ρεπό του στη Βαρκελώνη και οι φήμες περί επιστροφής «φουντώνουν».

Ενώ οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας παραπέμπουν όλο και περισσότερο σε πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ο Αργεντινός εξέπληξε τους πάντες φτάνοντας το μεσημέρι του Σαββάτου (22/04) στο αεροδρόμιο El Prat. Σύμφωνα με την καταλανική «Sport» έφτασε συνοδευόμενος από την οικογένεια και τον στενό του κύκλο, αν και με έναν ασυνήθιστο τρόπο, αφού το έκανε κρυφά και χωρίς να τον δει κανείς.

Πέρα από τις πιθανές εικασίες, ο αρχηγός της Αργεντινής έχει ρεπό από τη Παρί Σεν Ζερμέν και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη, πόλη που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας και της ζώης του. Όπως έχει επισημάνει το μέσο, που επικαλείται το «Jijantes» ο pulga ταξίδεψε με έως και δεκαπέντε βαλίτσες, κάτι που ανοίγει εκ νέου κάθε είδους σενάριο σχετικά με το μέλλον του.

Η άφιξη του Μέσι στην Μπάρτσα το ερχόμενο καλοκαίρι φαίνεται να παίρνει όλο και περισσότερο σάρκα και οστά, αν και υπάρχουν ακόμα πολλά ζητήμματα που πρέπει να λύσει η διοίκηση της Μπάρτσα πριν ολοκληρώσει την επιστροφή του Αργεντινού σταρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα