Μπαρτσελόνα: Ελπίζουν ότι θα αποκτήσουν και Μέσι και Γκουντογκάν

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Καταλανός δημοσιογράφος τονίζει ότι η Μπαρτσελόνα θα καταφέρει να αποσπάει το «ΟΚ» της La Liga και θα μπορέσει να υπογράψει εν τέλει τον Λιονέλ Μέσι, υλοποιώντας αυτό το καλοκαίρι τη μεγάλη επιστροφή, ενώ θα ακολουθήσει κι ο Γκουντογκάν.

Τη στιγμή που στη Μπαρτσελόνα έχουν μπροστά τους να διαχειριστούν το σκάνδαλο Νιγκέιρα, τα σχέδια για την επόμενη σεζόν έχουν πολλή... λάμψη!

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, σαφώς και αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του Λαπόρτα για τον οποίο - σύμφωνα με το Relevo - υπάρχει η ελπίδα ότι θα φορέσει και πάλι τη μπλαουγκράνα φανέλα.

Ο Τόνι Χουάνμαρτι που υπογράφει το εν λόγω ρεπορτάζ, τονίζει πως επίσης οι Καταλανοί σκοπεύουν να κάνουν δικό τους και τον Γκουντογκάν, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή τη στιγμή, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, οι Καταλανοί περιμένουν το «ΟΚ» της La Liga ως το τέλος Απριλίου. Αν ο Μέσι επιστρέψει, θα λαμβάνει περίπου 25.000.000 ευρώ το χρόνο και θα είναι ο πιο ακριβολοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, δήλωσε στις 19 Απριλίου ότι αυτήν τη στιγμή η Μπαρτσα δεν μπορεί να υπογράψει τον Αργεντινό σούπερ σταρ, τονίζοντας ωστόσο ότι υπάρχει χρόνος.