Βαλένθια - Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0: Επιτέλους νίκη και... ανάσα για τις Νυχτερίδες

Νίκος Κικίδης
Βαλένθια - Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0: Επιτέλους νίκη και... ανάσα για τις Νυχτερίδες

bet365

Μετά από πέντε διαδοχικές ήττες στη La Liga η Βαλένθια επέστρεψε στα τρίποντα, «λυγίζοντας» με 1-0 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ εντός έδρας, και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, όντας πλέον στο +1 από τη 18η Χετάφε.

Απόδραση από την επικίνδυνη ζώνη για τη Βαλένθια, η οποία έκανε την έκπληξη απέναντι στη Σοσιεδάδ και πήρε τη νίκη με 1-0 που την έστειλε στο +1 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Το αυτογκόλ του Θουμπέλντια στο 40΄έκρινε την αναμέτρηση στο «Μεστάγια», με τις Νυχτερίδες να παίρνουν σπουδαία νίκη και να στερούν την ευκαιρία από τους Βάσκους να ανοίξουν την ψαλίδα από την Ατλέτικο.

Νωρίτερα η Κάντιθ πήρε μεγάλη νίκη 1-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο και απομακρύνθηκε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκουαρδιόλα στο 74΄, με τους Μαδριλένους να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Κατένια στο 90+7΄και να περιορίζονται στην 6η θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα