Ροναλντίνιο: Παίζει ξανά ποδόσφαιρο στην λίγκα του Πικέ (vid)

Ροναλντίνιο: Παίζει ξανά ποδόσφαιρο στην λίγκα του Πικέ (vid)

Newsroom
Ροναλντίνιο: Παίζει ξανά ποδόσφαιρο στην λίγκα του Πικέ (vid)

bet365

Η «Kings League», η λίγκα που δημιούργησε ο Ζεράρ Πικέ, ανακοίνωσε με βιντεάκι της στα social media της την επιστροφή του Ροναλντίνιο στην ενεργό δράση για λογαριασμό της.

Ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στα γήπεδα και θα αγωνιστεί στην «Kings League» του Ζεράρ Πικέ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ίδιας της ομάδας μ' ένα υπέροχο βιντεάκι.

Είχε γνωστό από τις αρχές του μήνα ότι υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο και τελικά έγινε πραγματικότητα, αφού ο 42χρονος «μάγος» θα αγωνιστεί ξανά, έστω και σε γήπεδο 7x7, στο πρωτάθλημα που συνδιοργανώνει ο Ζεράρ Πικέ με φίλο του διάσημο Youtuber, στο οποίο συμμετέχουν κι άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές και διασημότητες.

Η ομάδα με την οποία συμφώνησε ο Ροναλντίνιο είναι οι Porcinos FC και θα παίξει την ερχόμενη Κυριακή (26/02) ως guest star, αφού σύμφωνα με κανονισμό του τουρνουά, οι ομάδες μπορούν κάθε εβδομάδα να παρατάσσουν έναν τέτοιο παίκτη.

Η «King's League» έχει τρομερή τηλεθέαση στην Ισπανία, αφού κάθε παιχνίδι παρακολουθείται μέχρι στιγμής από περισσότερα από 7 εκατ. ανθρώπους. Κάποιοι ακόμη γνωστοί που έχουν περάσει απ' αυτήν την λίγκα είναι οι Σέρχιο Αγουέρο και Τσιτσαρίτο Ερνάντες, αλλά και οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Ντιντάκ Βίλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα