Μέσι: Ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και έβαλε... φωτιά στα σενάρια επιστροφής! (vid)

Νίκος Κικίδης
Μέσι: Ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και έβαλε... φωτιά στα σενάρια επιστροφής! (vid)

bet365

Επιστροφή για τον Λιονέλ Μέσι στην αγαπημένη του Βαρκελώνη, με τον φακό να τον απαθανατίζει τη στιγμή που αναχωρούσε από το αεροδρόμιο της ισπανικής πόλης!

Στα παλιά του λημέρια κατέφθασε το απόγευμα της Κυριακής (19/2) ο Λιονέλ Μέσι! Λίγες ώρες μετά το εκπληκτικό buzzer beater που χάρισε το τρίποντο στην Παρί απέναντι στη Λιλ, ο Αργεντινός «μάγος» αναχώρησε από το Παρίσι με προορισμό τη Βαρκελώνη εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό από τον Κριστόφ Γκαλτιέ.

Βίντεο που κυκλοφορούν στα social media μάλιστα επιβεβαίωσαν την προσγείωση του βραχύσωμου επιθετικού στο αεροδρόμιο της ισπανικής πόλης, με τα σενάρια που συνδέουν την επίσκεψή του με τη Μπαρτσελόνα να παίρνουν αμέσως φωτιά!

Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που το τελευταίο διάστημα η ανανέωσή του με την Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει όλο και πιο δύσκολη, με το περιβάλλον του πρωταθλητή κόσμου να επικοινωνεί μια απαισιοδοξία για τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Το γεγονός μάλιστα πως το ταξίδι έγινε λίγο πριν τη σέντρα του Μπαρτσελόνα - Κάντιθ γέννησε και υποψίες πως ο Αργεντινός θα μπορούσε να επιστρέψει για πρώτη φορά στο «Καμπ Νόου» μετά την αποχώρησή του από τους Μπλαουγκράνα, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν σημάδια παρουσίας του στο γήπεδο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα