Τσάβι: «Ο Πέδρι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ινιέστα»

Newsroom
O προπονητής της Μπαρτσελόνα υποστηρίζει ότι ο Πέδρι είναι «στο ίδιο επίπεδο» με τον θρυλικό μέσο Αντρές Ινιέστα μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του νεαρού στη νίκη επί της Ρεάλ Μπέτις.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι Ερνάντες πιστεύει ότι ο νεαρός μέσος της ομάδας Πέδρι είναι «στο επίπεδο του Αντρές Ινιέστα» μετά την εμφάνισή του κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις το βράδυ της Τετάρτης (1/02). Ο Ισπανός διεθνής ήταν καθοριστικός στη νίκη των Καταλανών στη Σεβίλλη, που τους έφερε στο +8 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, συνεχίζοντας την εξαιρετική του φόρμα.

Ο Τσάβι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις... συγκρίσεις με τον θρύλο του συλλόγου και διόσκουρό του στα χρόνια της μεγάλης δόξας, Αντρές Ινιέστα, σημειώνοντας ότι ο νεαρός είναι στο ίδιο επίπεδο αλλά του λείπει-όπως είναι λογικό εφόσον βρίσκεται στην αρχή του ποδοσφαιρικού του ταξιδιού- η διάρκεια.

«Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, έχω δει πολύ λίγους σαν κι αυτόν. Είναι ταλαντούχος, είναι στο επίπεδο του Ινιέστα, αλλά ο Αντρές είχε μια διάρκεια σε αυτό το επίπεδο και παίζει ακόμα. Αν συγκρίνουμε τον Πέδρι με τον Ινιέστα αυτή τη στιγμή, ο Ινιέστα κερδίζει εύκολα γιατί έπαιξε για τόσο καιρό. Για μένα είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε ποτέ το ισπανικό ποδόσφαιρο. Αλλά ο Πέδρι είναι πολύ καλός, έχει παρόμοιο ταλέντο».