Μπαρτσελόνα: Σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μάρκος Αλόνσο

Μπαρτσελόνα: Σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μάρκος Αλόνσο

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μάρκος Αλόνσο

bet365

Η Μπαρτσελόνα θα προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Μάρκος Αλόνσο με στόχο να τον διατηρήσει στο δυναμικό της σύμφωνα με την «Marca».

Το συμβόλαιο του 31χρονου αριστερού οπισθοφύλακα, ο οποίος έμεινε εκτός της αποστολής της Ισπανίας για το Μουντιάλ του Κατάρ, ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, παρ' ότι ήρθε στην καταλανική ομάδα μόλις το καλοκάιρι που πέρασε, όμως υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που είχε η Μπαρτσελόνα.

Μπορεί ακόμη να μην έχει ικανοποιήσε πλήρως με την απόδοσή του όμως μην ξεχνάμε πως έχει δώσει αρκετές λύσεις στο κέντρο της άμυνας καλύπτοντας τα κενά που άφησαν οι τραυματισμοί της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα έπαιξε ως στόπερ τις οκτώ από τις δώδεκα φορές που έχει αγωνιστεί φέτος με την φανέλα των «μπλαουγκράνα» σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα έχουν αποφασίσει πως θα του προσφέρουν νέο διετές συμβόλαιο, όμως δεν έχουν καταλήξει στο πως ακριβώς θα καταρτιστεί η προσφορά αυτή. Υπάρχουν δύο σκέψεις, δηλαδή ή να είναι κλειστό διετές ή να είναι υπό την μορφή του 1+1, με τον δεύτερο χρόνο να ενεργοποιείται αυτόματα μετά την επίτευξη κάποιων στόχων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα