Έντρικ: Έκλεισε ταξίδι για την Μαδρίτη για να συζητήσει με την Ρεάλ

Newsroom
Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «uol» ο Έντρικ θα ταξιδέψει τέλος του μήνα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για να συνομιλήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 16χρονος Βραζιλιάνος θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας και ύστερα θα συζητήσει μαζί με την οικογένειά του με τους ιθύνοντες της «βασίλισσας» για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον και να αξιολογήσει η Ρεάλ Μαδρίτης αν θα καταβάλει προσφορά στην Παλμέιρας.

Ο άνθρωπος που έφερε τους Βινίσιους και Ροντρίγκο στην Ισπανία, ο Βραζιλιάνος διευθυντής της Ρεάλ, Ζούνι Καλαφάτ αναμένεται να έρθει στην Βραζιλία. Έχει τακτική επικοινωνία με τον πατέρα του Έντρικ, Ντάγκλας Ράμος, αφού γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό.

Οι Μαδριλένοι θέλουν να πετύχουν συμφωνία με την Παλμέιρας από τώρα για το 2024, όταν ο παίκτης θα είναι 18 και θα μπορεί να μετακινηθεί. Η ισπανική ομάδα προετοιμάζει τόσο μία πρόταση για τον βραζιλιάνικο σύλλογο όσο κι ένα αναλυτικό πλάνο για την καριέρα του Έντρικ.

Στην «κούρσα» της απόκτησής του βρίσκονται ακόμα οι Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι, οι οποίες επίσης βρίσκονται σε επικοινωνία με την οικογένειά του παίκτη και αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να καταθέσουν και τις προτάσεις τους. Μάλιστα, η πρώτη είχε βρεθεί στην Βραζιλία για να δει τον νεαρό μέσω του διευθυντή της, Λουίς Κάμπος ενώ η δεύτερη τον προσκάλεσε να δει τις εγκαταστάσεις της ενώ χρησιμοποιεί και το χάρτι του Τιάγκο Σίλβα.

Η ρήτρα του αυτή τη στιγμή φτάνει τα 60 εκατ. ευρώ.