Μπαρτσελόνα: Έκανε το... κλικ στον Τσάβι ο Αρνάου Μαρτίνες (vid)

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Έκανε το... κλικ στον Τσάβι ο Αρνάου Μαρτίνες (vid)

bet365

Για το δεξί άκρο της άμυνας θα ρίξει το βάρος η Μπαρτσελόνα ενόψει της χειμερινής περιόδου και ο Αρνάου Μαρτίνες αρέσει αρκετά στον Τσάβι.

Η ώρα για το Μουντιάλ πλησιάζει και μετά το φινάλε του, θα απομένουν λίγες εβδομάδες από την για την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η Μπαρτσελόνα θα ρίξει το βαρός της στη θέση του δεξιού ακραίου μπακ και ο Τσάβι έχει ξεχωρίσει έναν συγκεκριμένο παίκτη.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Αρνάου Μαρτίνες της Τζιρόνα έχει... γυαλίσει στον άλλοτε χαφ της Μπαρτσελόνα και ο ίδιος φαίνεται έτοιμος να τον ζητήσει από την διοίκηση, με το κόστος να φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ.

Ο 19χρονος αμυντικός έχει κάνει πολύ καλό ξεκινήμα φέτος, καθώς έχει δύο γκολ σε δέκα παιχνίδια στη La Liga ενώ μέχρι το 2016, ήταν μέλος των ακαδημιών των «μπλαουγκράνα». Συνολικά με την πρώτη ομάδα της Τζιρόνα μετράει 72 παιχνίδια με απολογισμό πέντε τέρματα και οκτώ ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα