Οσασούνα-Βαλένθια 1-2: Επιστροφή στις νίκες για τις «Νυχτερίδες»

Ιάσονας Θεριός
Οσασούνα-Βαλένθια 1-2: Επιστροφή στις νίκες για τις «Νυχτερίδες»

bet365

Σημαντικό πέρασμα (2-1) από την έδρα της Οσασούνα για τη Βαλένθια, η οποία ανέβηκε έστω και προσωρινά στην 5η θέση.

Η Βαλένθια επικράτησε 2-1 της Οσασούνα εκτός έδρας και ανέβηκε προσωρινά στην 5η θέση της βαθμολογίας της La Liga. Δύο αποβολές και δύο χαμένα πέναλτι, σε ένα ματς γεμάτο ένταση. Η ομάδα του Γκατούζο κατάφερε στο 28ο λεπτό να ανοίξει το σκορ, με τον Κλάιφερτ να υποδέχεται την πάσα του Καβάνι μέσα στην περιοχή και να πλασάρει σωστά τον Ερέρα. Στο 54΄ ο Ντιακαμπί εκμεταλλεύτηκε φάση διαρκείας στα καρέ της Οσασούνα και έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 2-0.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς λίγα λεπτά αργότερα, με τον Άβιλα να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη για την Οσασούνα, όταν στο 69΄ ο Γκαρσία είδε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Λίνο. Ο Καβάνι ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, αλλά το χτύπημα του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γπεδούχοι κατόρθωσαν πάντως να μειώσουν το σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα με γκολ του Μπράσανατς. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς και η Βαλένθια εξαιτίας της αποβολής του Ντιακαμπί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα