Κάντιθ - Βιγιαρεάλ 0-0: «Κόλλησε» ξανά και έχασε έδαφος για την τετράδα

Newsroom
Κάντιθ - Βιγιαρεάλ 0-0: «Κόλλησε» ξανά και έχασε έδαφος για την τετράδα

bet365

Η Βιγιαρεάλ απέτυχε να νικήσει για τρίτη σερί αγωνιστική, έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Κάντιθ που παράλληλα στο -3 από την πρώτη τετράδα της La Liga.

Το ντεφορμάρισμα της Βιγιαρεάλ συνεχίζεται! Αφού απέτυχε να νικήσει τόσο τη Μπέτις όσο και τη Σεβίλλη στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές, το Κίτρινο Υποβρύχιο δεν κατάφερε να τορπιλίσει ούτε την Κάντιθ (0-0) με συνέπεια να ξεμείνει στο -3 από την πρώτη τετράδα της La Liga.

Παρά τα υπέρ της ποσοστά κατοχής η Βιγιαρεάλ δυσκολευόταν να παράγει πολλές και ποιοτικές ευκαιρίες μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, την ίδια στιγμή που η Κάντιθ από την πλευρά της στηριζόταν σε αντεπιθέσεις για να κάνει τη ζημιά.

Όσο ο χρόνος κυλούσε χωρίς γκολ τα επίπεδα νευρικότητας ανέβαιναν και για τις δυο πλευρές, με αποτέλεσμα την απευθείας αποβολή του Βιλανουέβα στο 90+3΄. Το αριθμητικό πλεονέκτημα ωστόσο τελικά δεν αρκούσε στη Βιγιαρεάλ για να βρει το νικητήριο γκολ στα λεπτά που απέμεναν, κάτι που σήμαινε πως οι δυο ομάδες έπρεπε να συμβιβαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα