Σεβίλλη: Αναγκάζεται να πουλήσει τον Οκάμπος στον Άγιαξ φθηνότερα

Σωτήρης Μυκονίου
Σεβίλλη: Αναγκάζεται να πουλήσει τον Οκάμπος στον Άγιαξ φθηνότερα

bet365

Η απόρριψη της μεταγραφής του Οκάμπος από το διοικητικό συμβούλιο του Άγιαξ προκάλεσε πρόβλημα στην Σεβίλλη που τώρα ζητάει λιγότερα χρήματα για να τελειώσει η μεταγραφή.

Το «όχι» του διοικητικού συμβουλίου του «αίαντα» στην μεταγραφή του Οκάμπος και το διαφαινόμενο «ναυάγιο» δημιούργησε έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ολλανδικής ομάδας, αφού ο προπονητής της, Άλφρεντ Σρέντερ δυσαρεστήθηκε για την έλλειψη ενίσχυσης μετά τις τόσες αποχωρήσεις.

Φαίνεται, όμως, πως δεν ήταν ο μόνος που είχε πρόβλημα με την συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού και η Σεβίλλη, που είχε ήδη κλείσει τον αντικαταστάτη του Αργεντινού, παίρνοντας τον Αντνάν Γιανουζάι και είχε υπολογίσει στα περίπου 20 εκατ. της πώλησης του Οκάμπος για τον εγγράψει βλέπει τώρα να μένει μία μεταγραφή της στον αέρα σύμφωνα με την «De Telegraaf».

Έτσι, οι Ανδαλουσιάνοι προκειμένου να γίνει η μεταγραφή και να περάσει από το διοικητικό συμβούλιο του Άγιαξ πρότειναν να μειωθεί το κόστος αυτής κατά 5 εκατ. και να πάει το ποσό που πρέπει να δώσουν οι Ολλανδοί στα 15 εκατ. ευρώ. Έτσι, και ο «αίαντας» θα ενισχυθεί, αλλά και η Σεβίλλη θα πάρει τα απαραίτητα χρήματα για να εγγράψει τον νέο της παίκτη.

Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε τις επόμενες ώρες αν αυτή η μείωση θα πείσει το διοικητικό συμβούλιο του Άγιαξ και ο Οκάμπος θα επιστρέψει στο Άμστερνταμ για να τελείωσει τη μεταγραφή του. Μην ξεχνάμε πως το μεταγραφικό... παζάρι ολοκλήρωνεται σήμερα στην χώρα της... τουλίπας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα