Έλτσε - Σοσιεδάδ 0-1: Νέα «απόδραση» και επόμενο ταξίδι «Ολντ Τράφορντ» (vid)

Newsroom
Έλτσε - Σοσιεδάδ 0-1: Νέα «απόδραση» και επόμενο ταξίδι «Ολντ Τράφορντ» (vid)

bet365

Η Σοσιεδάδ διπλασίασε τις εκτός έδρας νίκες της στη La Liga με το ίδιο σκορ (0-1) κόντρα στην Έλτσε, πριν το επόμενο εκτός έδρας ταξίδι της που θα τη βρει στο «Ολντ Τράφορντ» για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Με την αγαπημένη της συνταγή, το... μισό-μηδέν, η Σοσιεδάδ πανηγύρισε το δεύτερο τρίποντό της στη φετινή La Liga. Επίσης εκτός έδρας, όπως συνέβη και στην πρεμιέρα στην έδρα της Κάντιθ, η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν επικράτησε της Έλτσε με το σύνηθες 1-0 και πήρε σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση ενόψει των πολύ πιο δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρεμιέρα του Europa League.

Οι Βάσκοι σφράγισαν τη νίκη χάρη σε γκολ του Μέντεθ από το 20ο λεπτό, ενώ είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Μερίνο στο 34' για να τη διασφαλίσουν. Οι αποκρούσεις του Ρεμίρο στο δεύτερο μέρος τούς κράτησαν «ζωντανούς» και έτσι το 1-0 παρέμεινε, σηματοδοτώντας το 16ο ματς με αυτό το σκορ υπέρ της Σοσιεδάδ από τον Σεπτέμβριο του 2020. Μόνο η Σεβίλλη μετράει περισσότερα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα